Bűvészet oktatás

Bűvészet és szórakoztatás

Bűvész suli

A Bűvész suli egy kreatív foglalkozás, ahol a gyermekek kötetlenül tanulhatnak egyszerű bűvésztrükköket, sőt, helyben el is készíthetik a saját bűvészkellékeiket, amelyeket azután haza is vihetnek. Gyerekrendezvényre bűvészműsor mellé kiváló kiegészítő program lehet, melynek az időtartama rugalmas.

Hórusz-Pókusz Bűvésztanoda

Bűvésziskolánkat 2015-ben alapítottuk kiváló kollégámmal, Zsirai Lajos “Rolf” bűvésszel 8-14 éves gyermekek számára. A bűvészet tökéletes hobbi lehet a fiataloknak, de tanítványaink között vannak olyanok is, akik nagy valószínűséggel a jövő nemzedék bűvészeit fogják képviselni. Jelentkezni és bekapcsolódni bármikor lehet, a foglalkozások minden szombaton du. 15:00-tól 17:00-ig tartanak. A bűvész iskola címe: Aranytíz Kultúrház 1051 Budapest, Arany János u. 10.

Magán bűvészoktatás

Akit komolyabban érdekel a bűvészkedés, vagy csak hobbi szinten szeretné elsajátítani a bűvészet alapjait, itt a lehetőség, hogy tanuljon színpadi bűvészetet, mikromágiát (close up bűvészet), vagy akár mentalista trükköket egyéni bűvész oktatás keretében.
Bármilyen egyedi elképzelése van, kérem keressen bátran, akár színházi jelenetekhez, egyéb produkciókhoz is trükkök tanítását, beállítását vállalom.

Jó szórakozást kívánok!