Műsorok

Bűvészet és szórakoztatás

Stand up / Comedy Bűvészet (Színpadi beszédes bűvész show)

A műsor fő jellemzői a humor és a csodálkozás. A show – jellegéből adódóan interaktív, a látványos bűvészmutatványokat geggek és improvizációs elemek színesítik. (Ha kíváncsi rá, hogy többek között hogyan varázsolom le egy hölgy néző melltartóját, vagy, hogy melyik a világ egyik legősibb bűvészmutatványa, esetleg szeretné megtudni, hogyan kell pénzt varázsolni, akkor mindenképp ajánlom Önnek ezt a bűvész show-t.
A stand up napjainkban nagy népszerűségnek örvend, ez a bűvészettel ötvözve bármilyen rendezvényen megállja a helyét, hiszen 20-30 főtől akár több száz fős közönségnek is kiváló, szórakoztató élményt nyújt. A bűvész műsor időtartama 30-45 perc, mely önmagában is megállja a helyét, de bővíthető is vagy kiegészíthető kiegészíthető más szolgáltatásaimmal, pl. Mikromágia / Close up bűvészet.

Mikromágia (Close up show, asztali bűvészet)

Állófogadások, vacsorák, céges partik közkedvelt műfaja a mikromágia. Talán ez a leghitelesebb, legközvetlenebb ágazata a bűvészetnek, hiszen a nézők közvetlen testközelből élhetik át a csodát. A bűvész főleg apróbb kellékeket használ, (kártyamutatványok, pénzérmés trükkök, kötéltrükkök, befőttes gumi, gyűrű, kendő, stb.), és asztalról asztalra járva egy-egy külön kis bűvész műsort ad elő. A szolgáltatás időtartama a közönség létszámától függően 1-3 óra, vagy akár tökéletes kiegészítő program is lehet az Ön rendezvényén.

Gyerek bűvészet

A legnagyobb elismerés egy bűvésznek, ha látja az őszinte csodálatot, és mosolyt a gyermekek arcán, hiszen ők a legőszintébb és legnyitottabb közönség, akiket csak úgy lehet elkalauzolni a csodák birodalmába, ha értünk a nyelvükön és aktív résztvevői lehetnek a bűvészmutatványoknak. Humor, móka, kacagás, színes, látványos bűvészmutatványok, tágra nyílt, csillogó szemek és sok-sok mosolygós arc egy műsorban. A bűvész show-t születésnapi zsúrokra, óvodáknak, és bármilyen gyerekrendezvényre előszeretettel ajánlom. A műsor időtartama 30-45 perc, mely kiegészíthető egyéb gyerekeknek szóló szolgáltatásaimmal: lufihajtogatás, bűvészsuli, stb.

Bűvész műsor céges rendezvényekre

Testre szabott egyedi bűvész műsorok direkt az Ön cégének. Saját ötletek megvalósítását vállalom. A bűvészet az egyik legszínesebb, legkreatívabb művészeti ágazat, mely lehetővé teszi, hogy a műsorban az Ön cégének logója, vagy egyedi termékei kellékként szerepeljenek, erre akár komplett bűvészmutatvány, vagy egy egész műsor épülhet fel. Csak egy kis ötletelés, kreativitás szükséges hozzá, ez pedig nem akadály.

Mentalizmus / Mentál bűvészet

Nem állítom, hogy különleges képességekkel rendelkezem, de az ellenkezőjét sem. A műsor után döntsék el Önök, hogy amit láttak az csak illúzió volt, vagy valóban képes vagyok olvasni a gondolataikban. Én már most tudom, hogy fognak dönteni.

Esküvői bűvészműsor

Valamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény, az esküvője, amit szeretne igazán felejthetetlenné tenni. Színvonalas műsoraimmal szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. Egyedülálló műsorszámok és exkluzív szórakozás várják a házasulandókat és a násznépet. Széles választékú trükk készletemnek köszönhetően olyan műsort állítok össze, ami egészen biztosan a legkritikusabb vendég ízlését is elnyeri.
Örömmel készítek Önök számára személyre szabott ajánlatot életük egyik legfontosabb napjára!

Színpadi általános bűvészet

Akár egy egész műsor keretében, ahol táncosok, énekesek, zenészek lépnek fel, tökéletesen megállja a helyét egy 8 perces, zenés, látványos bűvész szám!
Nagyobb közönség számára is élvezhető, méretesebb bűvészkellékekkel, meglepő effektekkel, bűvész trükkökkel.

Egyéb kiegészítő szolgáltatások

A bűvészműsorok mellett megrendelhetők:

  • Lufihajtogatás (különféle állatfigurák formázása színes modellező lufiból)
  • Arcfestés, Hennázás
  • Légvár, ugrálóvárű
  • Színvonalas bohóc és zsonglőr produkciók
  • Műsorvezetés
  • Bűvész suli
  • Bűvészet oktatás

A szolgáltatások igény szerint kombinálhatóak.