Szolgáltatások

Üdvözlöm a bűvészet csodálatos világában!

Mikromágia

A bűvész apró kellékekkel (kártya, pénz, kötél…) kápráztatja el a nézőket., testközelben. Talán ez a leghitelesebb, legközvetlenebb stílus.
Ezért inkább éttermekbe, esküvőkre, állófogadásra, konferenciákra, ajánlom, ahol a bűvész asztalról-asztalra járva egy-egy kis külön műsort ad elő!

 

Színpadi beszédes műsor

Egy színpadi beszédes bűvész show műsor (stand up bűvész show), amelyben szerepel a világ legősibb bűvésztrükkje, ahol megtanulhatunk pénzt varázsolni, és egyéb szórakoztató bűvésztrükkök mellet még egy hölgy néző melltartóját is levarázsolom.A humor és a jókedv garantált. Természetesen a show nem csak 18 éven felülieknek szól!

Egy igazán szórakoztató bűvész műsor, humoros showelemekkel fűszerezve! A bűvész show műsor időtartama 30-45 perc, de igény szerint változtatható.

A bűvészműsort bármilyen rendezvényre ajánlom.

 

Színpadi általános bűvészet

Akár egy egész műsor keretében, ahol táncosok, énekesek, zenészek lépnek fel, tökéletesen megállja a helyét egy 8 perces, zenés, látványos bűvész szám!

Nagyobb közönség számára is élvezhető, méretesebb bűvészkellékekkel, meglepő effektekkel, bűvész trükkökkel.

 

Gyerekműsorok

Nincs őszintébb öröm és csodálat, mint amit a gyermekek ki tudnak fejezni, és nincs nagyobb elismerés egy bűvésznek, ha ez látszik a gyermekek arcán!

Humor, móka, kacagás, és játékos bűvészmutatványok, melyekben a gyermekek aktív szereplők! Ajánlom óvodáknak, születésnapi zsúrokra és bármilyen gyerekrendezvényre.

 

Bűvész műsor céges rendezvényekre

Céges rendezvényekhez, partykhoz, csapatépítéshez egyedi bűvész műsor. A bűvész műsorba az Ön cégének egyedi termékét is bele tudom illeszteni, saját ötletek megvalósítását vállalom egy egyedi bűvészműsorban.

 

Esküvői bűvészműsor

Valamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény, az esküvője, amit szeretne igazán felejthetetlenné tenni. Színvonalas műsoraimmal szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. Egyedülálló műsorszámok és exkluzív szórakozás várják a házasulandókat és a násznépet. Széles választékú trükk készletemnek köszönhetően olyan műsort állítok össze, ami egészen biztosan a legkritikusabb vendég ízlését is elnyeri.
Örömmel készítek Önök számára személyre szabott ajánlatot életük egyik legfontosabb napjára!

 

Mentalizmus

Egy interaktív műsor, ahol a bűvészet és a mágia határait feszegetjük érdekes, de ugyanakkor szórakoztató mutatványokkal!

Például:

  • Kanálhajlítás
  • Gondolatolvasás
  • Tárgyak elmozdítása a tudat segítségével

Légy Te is részese ezeknek a varázslatos pillanatoknak, és döntsd el, hogy amit látsz illúzió, vagy valóság.

 

Egyéb

A bűvészműsorok mellett megrendelhetők:

  • Lufihajtogatás (különféle állatfigurák formázása színes modellező lufiból)
  • Arcfestés, Hennázás
  • Légvár, ugrálóvár
  • Színvonalas bohóc és zsonglőr produkciók
  • Műsorvezetés

A szolgáltatások igény szerint kombinálhatók.